Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.

Declarație de confidențialitate

Gestionarea datelor de transport

Contextul legal și juridic al gestionării datelor:

Contextul gestionării datelor este stabilit în Legea CXII din 2011 privind dreptul la autodeterminarea informațiilor și libertatea informației. (Infotv.). Baza legală pentru gestionarea datelor este Consimțământul dvs. în conformitate cu legea Infotv. secțiunea 5 (1) (a).

Scopul gestionării datelor:

În cazul livrării de bunuri, scopul gestionării datelor este de a vă livra bunurile comandate în conformitate cu nevoile dvs. cu ajutorul partenerului nostru contractual.

Domeniul de aplicare al datelor gestionate:

Numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Durata gestionării datelor:

Operatorul de date gestionează datele pe durata livrării bunurilor comandate.

Activități de prelucrare a datelor legate de transportul de marfă

Procesorul de date participă la livrarea bunurilor comandate pe baza unui contract scris încheiat cu operatorul de date. Procedând astfel, Procesorul de date poate gestiona numele, adresa și numărul de telefon al clientului pe durata livrării bunurilor comandate, după care va fi șters imediat.

Sunt de acord ca următoarele date personale stocate de Water Fun Kft. (1151 Budapesta, Visonta u. 1.) în baza de date a utilizatorilor www.baiedevis.ro vor fi transferate către Global Payments Direct Inc.  ca operator de date. Gama de date transmise: nume de utilizator, prenume, prenume, țară, număr de telefon, adresă de e-mail. Scopul transferului de date este de a oferi utilizatorilor servicii de asistență pentru clienți, de a confirma tranzacțiile și de a monitoriza frauda pentru a proteja utilizatorii.
 

La inceputul paginii