Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
1.888,48 RON
1.026,00 RON (862,18 RON + TVA)
Reducere: 862,48 RON 46%

ELBA Cabină de duș 90x90, 195cm, 6mm

Înălţime:
195
Mărimea:
1.888,48 RON
1.026,00 RON (862,18 RON + TVA)
Reducere: 862,48 RON 46%
Îl trec în lista de preferinţe
Stoc: În stoc
Taxă livrare: Unic
Fără rating

Descriere

Cabina în stil minimalistrealizează o armonie estetică în baia dumneavoastră .Alegerea ideală dacă nu dispuneți de spațiu generos. Datorită panelelor fixe și mobiledeschiderea și intrarea în cabină va fi ușoară și nu necesită spațiu considerabil. Cabina de duș este realizată din sticlăsecurizatătransparentă, cu grosimea de 6mm.Suprafața panelurilor de sticlă sunttratate cu un strat nano, care conferă protecție împotriva depunerilor de calcar, săpun sau alte substanțe, astfel curățarea și întreținerea devine mult mai ușoară.Profilele magnetice cu silicon asigură izolarea perfectă. Datorită direcției de montaj universal, ușa se poate monta în ambele direcții stânga sau dreapta. Posibilele denivelări ale pereților le putem corecta cu reglajul profilurilorlaterale de până la 1,5 cm. Cabina se poate monta pe cădiță de duș sau ca element de duș la nivelul pardoselii. Comercializăm în exclusivitate produse numai de marcă proprie. Vă așteptăm cu o gamă largă de produse și un stoc excepțional, pentru a vă servi imediat! Puteți să alegeți dintre dimensiunile 90x90 cm lățime și 195cm înălțime pentru ca fiecare client să-și găsească soluția cea mai potrivită estetic și funcțional pentru baia sa. Grosime: 6mm Material braț susținere: oțel inoxidabil (304) Material balamale, mâner :aliaj de zinc Profil picurătormagnetic din silicon Montaj direct pe pardoseală și fără cădiță de duș Posibilitate de reglaj 1,5cm pe ambele profile laterale

Imaginea este o ilustrație, cabinele noastre pot fi montate opțional pe pardoseală sau pe cădiță de duș, astfel cădița din imagine nu este inclusă în prețul cabinei de duș.

Direcția de montare: universală
Grosimea sticlei: 6mm
Dimensiuni: 90x90,100x100cm

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
La inceputul paginii